مجله الكترونيكي - بانك مقالات فارسي

ديني و مذهبي فن آوري اطلاعات و اينترنت كامپيوتر و نرم افزار  تلفن همراه 
علمي، پژوهشي پزشكي و سلامت فن آوري هاي نوين  علوم پايه 
فيزيك و نجوم  فلسفه و اخلاق تاريخ و تمدن فرهنگ، ادب و هنر
خانواده اجتماعي مناسبت ها دانستني ها
سياست و ديپلماسي نوابغ و شخصيت ها  مديريت و اقتصاد  بانك سؤالات امتحاني
معرفي و آموزش نرم افزار ورزشي برنامه نويسي لينكهاي هفتگي
جستجو در مقالات مجله

آموزش جاوا اسکرپت

جاوا اسکرپت یک زبان اسکرپت نویسی تحت وب است که برای افزایش پویایی صفحات HTML استفاده می شود. از این زبان می توان برای ارزیابی اعتبار فرمهای HTML قبل از ارسال به سرور، شناسایی مرورگر کاربران، ایجاد انواع منو ها و بسیاری کارهای دیگر استفاده کرد.

نکته : باید توجه داشت که جاوا اسکرپت یک زبان طرف کاربر (Client Side) است توسط کامپیوتر شخصی کاربر تفسیر می شود. کدهای مربوط به جاوا اسکرپت توسط کاربر نهایی قابل مشاهده هستند پس توصیه می شود از آن برای مقاصد مهم نظیر اتصال به دیتابیس استفاده نشود.

می توان کدهای جاوا اسکرپت را به صورت تعبیه شده در صفحات HTML استفاده کرد و یا کدهای جاوا اسکرپت را در یک فایل جداگانه با پسوند js. ذخیره کرد ولی در هر صورت یان فایلها هم باید توسط یک صفحه HTML فراخوانی شده و نتیجه آنها در صفحات HTML نمایان خواهد شد.

بهتر است قبل از شروع به یادگیری جاوا اسکرپت با HTML و CSS آشنایی داشته باشد تا بتوانید به خوبی از قابلیتهای جاوا اسکرپت استفاده کنید. برای یادگیری زبانهای ذکر شده می توانید از پیوندهای زیر استفاده کنید :

برای آزمایش کردن اسکرپتهایی که می نویسید باید از مرورگری استفاده کنید که از جاوا اسکرپت پشتیبانی می کند. قابل ذکر است که تقریباً همه مرورگرهای جدید از جاوا اسکرپت پشتیبانی می کنند از جمله این مرورگرها می توان به اینترنت اکسپلورر (IE) که در ویندوز به صورت پیش فرض نصب می شود، فایر فوکس (Firefox) و اپرا (Opera) اشاره کرد. به خاطر داشته باشید که نسخه های قبل از نسخه 4.0 اینترنت اکسپلورر و Netscape از جاوا اسکرپت پشتیبانی نمی کنند.

منبع : نئو پرشيا

منوي اصلي

صفحه نخست

صفحات مجله

نسخه موبايل

اشتراك در مجله

گروه اينترنتي مجله

آرشيو هفتگي

وبلاگهاي زنجيره اي

وبلاگ هاي زنجيره اي

آمار و امكانات